Ring og hør mere
69 13 30 04

Bærende vægge skal behandles med kærlighed og omtanke

VægSpecialisten har uddannede ingeniører med speciale i konstruktioner, så du får den bedst mulige rådgivning i forbindelse med nedrivning af bærende vægge og ændringer i konstruktioner i dit hjem. Vi skiller os ud fra andre leverandører, ved at være din totalleverandør, som tager ansvar for den leverede løsning.

Så hos VægSpecialisten har du kun en leverandør, da vi leverer din stålkonstruktion fra eget smedeværksted i Farum. Du slipper altså for fordyrende mellemled og eventuelle kommunikationsfejl, da alt sker indenfor eget hus.

Ændringer i bærende vægge kræver et godt håndværk

Hos VægSpecialisten vil du opleve faglig stolthed. Vi brænder for alle typer stålkonstruktioner, som har en lang holdbarhed og som giver det bedste resultat. Vi går aldrig på kompromis eller springer over hvor gærdet er lavest. Du får tryghed for kvalitet og ansvarlighed, derfor er nøgleordene hos VægSpecialisten:
  • Rådgivning og statistiske beregninger fra totalleverandøren
  • Leverance til tiden
  • Tryghed og ansvar for det leverede
Du vil altid opleve, at vi gør os umage for at levere den bedste service til dig, når du ringer +45 6913 3004 eller skriver til os her på hjemmesiden.
 

Indhent et tilbud på ændringer i bærende vægge fra VægSpecialisten ApS

Når pris og kvalitet skal være i orden i forbindelse med nedrivning af bærende vægge, så skal du indhente et tilbud fra VægSpecialisten ApS.

Vi tør godt love dig, at du får den bedst mulige rådgivning og behandling.
Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner
VægSpecialisten ApS

Niels Pedersen
Direktør
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906