Ring og hør mere
69 13 30 04

Statiske beregninger af bærende væg skal sikre dig en god nattesøvn

Når du ændrer vægkonstruktionen i din bolig, har du brug for statiske beregninger, som sikrer, du efter en nedrivning af en bærende væg står med et hus, som ikke er forringet i forhold til boligens stabilitet. Det er altså ikke nok blot at tænke på, at den væg, du ønsker at rive ned, er bærende, nej den skal også vurderes i forhold til den funktion som er stabiliserende for din bolig.

En stabilitetsberegning tager højde for tagkonstruktionen, storm situationer med mere, alt sammen ting, der betyder, at du og din familie altid er trygge i jeres bolig.

Statistike beregninger af bærende væg

Statik handler om kræfternes overførsel, hvilket betyder at vi som ingeniører redegør for de kræfter, som påvirker din boligs bygningskonstruktion. Når vi laver dine statiske beregninger i forbindelse med dine bærende vægge og stabiliteten i din bolig, så redegør vi for overførslen af de indbyrdes kræfter mellem konstruktionsdele og det bærende system til fundamentet i din bolig.

Du må aldrig gå på kompromis eller udelade denne del, når du vil rive en bærende væg ned. Det kan få katastrofale følger, at lade din familie opholde sig i et hus, hvor der er ændret på konstruktionen uden der er taget højde for husets stabilitetskonstruktion og bærende vægge.
 

Hvornår har du brug for statiske beregninger?

Der skal altid udarbejdes statisk beregninger, når du planlægger nybyggeri, ombygning, ændringer i forbindelse med bærende vægge og konstruktioner, det kan være en nedrivning af en bærende væg eksempelvis mellem stue og køkken med mere.

VægSpecialisten er uddannet til at udføre korrekte statiske beregninger, hvilket er din tryghed for, at du kan sove roligt om natten, når vi er færdige med at rive din bærende væg ned.

Kontakt os på telefon +45 6913 3004 og lad os få en dialog om dine ombygningsplaner, så du får en vurdering af de nødvendige statiske beregninger og assistance til byggegodkendelse. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os her fra hjemmesiden og du bliver kontaktet førstkommende hverdag vedrørende dine statiske beregninger.
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906