Ring og hør mere
69 13 30 04

Nedrivning af bærende væg

Ønsker du nedrivning af en bærende væg i forbindelse med en ombygning i din bolig? Så er det vigtigt, at du allierer dig med en VægSpecialist, som tager ansvar for de statistiske beregninger, har erfaring med at hjælpe dig med den rette armeringsstå l(ståldrager), som sikrer dig mod ændringer i dine stabiliserende vægge, og som er 100 % forsikret, hvis der skulle opstå fejl i ændringen af din nye vægkonstruktion.

Klik her og få adgang til 7 gode råd til nedrivning af bærende væg

Hos VægSpecialisten.dk får du tryghed for, at arbejde sammen med en specialist, der sikrer dig det bedste resultat i forbindelse med nedrivning af din bærende væg. Du får et personligt og uforpligtende tilbud, når du ringer til os på (+45 6913 3004) eller skriver til os her på hjemmesiden.
 

Tilbud på nedrivning af din bærende væg | 3 trin i forbindelse med din nedrivning

Ønsker du en leverandør, som tager det fulde ansvar fra besigtigelse af din nedrivning af bærende væg til det færdige resultat, så du slipper for at skulle holde styr på rådgiveren, håndværkeren, garanten, så er VægSpecialisten helt sikkert det rigtige valg for dig.
  • Du får en personlig dialog med vores rådgiver i forbindelse med besigtigelse af din nedrivningsopgave
  • Du får et tilbud, hvor vi tager det fulde ansvar for indhentelse af byggetilladelse
  • Du sætter opgaven i gang, og vi sørger for alt det praktiske til den aftalte økonomi og leveringsdato

Hvordan undgår du skader ved nedrivning af bærende vægge?

Er du i tvivl, om din væg er bærende, vil vi altid anbefale dig at tage kontakt til en professionel VægSpecialist. Desværre er der nogle, som vælger at ændre deres vægkonstruktion uden de nødvendige beregninger i forbindelse med nedrivning af bærende vægge. En risiko i denne forbindelse er, at ændringer af vægge også kan have betydning for boligens stabilitet. Så forestil dig, at du pludselig står med en bolig, hvor stabiliteten er blevet forringet og der er øget risiko for sammenstyrtning eller stormskader og dermed menneskeliv. (Ingen forsikrings dækning)
Ønsker du en dialog om dine planer for ændringer eller nedrivning af en bærende væg, så skal du ikke holde dig tilbage med at give os et kald på (+45 6913 3004) eller skrive til os her på hjemmesiden.

Læs også mere om bærende væg »
 

Er nedrivning af bærende væg dyrt?

Sammenholder du gevinsten ved nedrivning af en bærende væg, det kan være sig flere m2 og et endnu mere funktionelt hjem, så er prisen for det udførte arbejde bestemt ikke dyrt.

Hos VægSpecialisten får du tryghed for, at vi giver dig en fast konkurrencedygtig pris, hvilket vi gør, fordi du får udført rådgivning, statiske beregninger, produktion på eget smedeværksted, udførelse på din bopæl og forsikring fra en og samme leverandør.

Så der er ingen fordyrende mellemled. Lad os besigtige din opgave og give dig en løsning, som du vil værdsætte hver eneste dag. Ring på (+45 6913 3004)  eller skriv til os her på hjemmesiden - det er dit første skridt til en kvalitetsoplevelse i forbindelse med nedrivning af din bærende væg.
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906