Ring og hør mere
69 13 30 04

Ingeniørberegninger og efterfølgende udførsel af nedrivningsprojektet

Skal du have fjernet en bærende eller afstivende væg, er det vigtigt, at du rådfører dig med en ekspert, der kan lave en ingeniørberegning af konstruktionen for dig.
 
Ingeniørberegningerne indeholder en redegørelse for de bærende konstruktioner i den væg, du vil have revet ned.

Ud over det sikrer beregningerne dig, at håndværkerne efterfølgende kan udføre projektet, at du er dækket forsikringsmæssigt, og at du overholder bygningsreglementet (hvilket ellers kan få store konsekvenser både for din sikkerhed og for et potentielt salg af din bolig i fremtiden.)

Hos VægSpecilisten tilbyder vi både at foretage ingeniørberegningerne forud for nedrivningen, ligesom at vi efterfølgende river din bærende væg ned for dig. 

På den måde får du det hele samlet ét sted, og det vil både spare dig for tid, penge og ikke mindst frustrationer med at skulle mægle mellem flere forskellige aktører.

Vælg en leverandør, der forstår det gældende bygningsreglement

Hos VægSpecialisten holder vi os naturligvis altid ajour med det gældende bygningsreglement, så du aldrig står i en situation, hvor du kan risikere at komme i alvorlig klemme.
 
Der er forskellige krav til dokumentation, afhængigt af om dit renoveringsprojekt skal foretages i et typisk (række)hus eller i en lejlighed.
 
Bor du i hus, eller skal du rive en ikke-bærende væg ned, er der ikke behov for udvidet kontrol. Bor du derimod i lejlighed, er der strenge krav til, at ingeniørberegningerne bliver kontrolleret af en uvildig tredjepart – en såkaldt certificeret statiker. Sker dette ikke, risikerer du, at du ikke får de nødvendige byggetilladelser, eller at du i værste fald ikke må tage din bolig i brug igen efter projektets afslutning.
 
Bruger du VægSpecialisten, garanterer vi dig, at du med ro i maven kan overlade alle beregninger, al dokumentation og hele udførslen af projektet til os – så skal du bare glæde dig til, at dine rum er klar til at tage i brug igen.

Har du spørgsmål til ingeniørberegninger


... eller til andre dele af det projekt, du skal have hjælp til?

Så er du meget velkommen til at kontakte VægSpecialisten, og så går vi i dialog om, hvordan vi også hjælper dig.
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906