Ring og hør mere
69 13 30 04

Fjerne bærende væg

Vil du fjerne en bærende væg i din bolig, så har vi her samlet gode råd, du skal være særlig opmærksom på:
  • Vælg en leverandør, som har viden om afstivning af dit loft inden din bærende væg væltes
  • Vælg en leverandør som aldrig går på kompromis med din eller familiens sikkerhed
  • Vælg en leverandør, som hjælper dig med nødvendige forsikringer
  • Vælg en leverandør, som løser din opgave med at indhente bygningstegninger og tilladelser fra kommunen
  • Vælg en leverandør, hvor du kan tegne en forhåndsforsikring, så du slipper for unødige udgifter
  • Vælg en totalleverandør som beregner, udfører og tager det fulde ansvar
 Når du vælger en totalleverandør, så slipper du også for mellemavancer, hvilket ofte har en positiv indflydelse på din økonomi.
 

Skal VægSpecialisten fjerne din bærende væg?

Vi vil med glæde hjælpe dig og din familie, så vi sammen gennemgår dine ønsker og muligheder for at fjerne en bærende væg i jeres bolig. Du skal bare give os et kald på +45 6913 3004 eller skrive til os her på hjemmesiden, så booker vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Når du skal fjerne en bærende væg, så skal der udføres en statiske beregninger, som sikrer du og din familie kan sove roligt om natten, selvom det stormer udenfor. Du skal også søge om byggetilladelse, før du fjerne din bærende væg, hvilket vi tilbyder at løse for dig.

Hos VægSpecialisten får du tryghed for, at du arbejder sammen med en totalleverandør, som beregner, udfører og tager ansvar for nedrivning af din bærende væg.
 

Råd: Fjerne bærende væg og stabiliserende vægge

Når du fjerner en bærende væg, skal du være opmærksom på om vægge kun er bærende eller indgår som en af de stabiliserende vægge i din bolig. Gør den det, så kan det hurtigt gå hen og blive et mareridt, hvis arbejdet med at fjerne din væg ikke bliver udført korrekt.

Så er du i tvivl om arbejdets udførelse, beregninger, risiko med mere, så skal du endelig ikke holde dig tilbage, med at give VægSpecialisten et kald på(+45 6913 3004) eller skrive til os her på hjemmesiden. Vi giver dig et tilbud, hvor der er taget højde for alle nødvendige beregninger, byggetilladelser med mere.  
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906