Ring og hør mere
69 13 30 04

Skal du vælte en bærende væg?

En bærende væg er vigtig for din boligs stabilitet. Så har du et ønske om at vælte en bærende væg så er du nød til at kontakte en professionel VægSpecialist, så du får tryghed for, at du undgår sætningsskader eller foretager ændringer i din boligs stabilitet. Vi har desværre set eksempler på, hvor der er væltet en bærende væg, hvor man har glemt at stabilisere loftet. Det kan hurtig blive en udfordring, at forklare sit forsikringsselskab, at der ikke er foretaget en professionel Ingeniør statiske beregning, som er din tryghed for, at boligen er mindst ligeså stabil efter en gennemført væg ændring.
Ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring til os på +45 6913 3004  eller skriv til os her fra hjemmesiden.
 

Hvorfor skal du være forsigtig med bærende vægge?

Det skal du fordi bærende vægge ofte indgår i din boligs konstruktion, så de bærer eksempelvis bjælker, tagkonstruktioner, overetagen, taget med mere. Bærende vægge er nødvendige for at stabilisere din bolig optimalt.

De seneste års storme gør det særligt vigtigt, at have styr på de bærende vægge i din bolig. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan foretage ændringer i din bolig, det er blot vigtigt, at der bliver udført statistiske beregninger, før du ændrer en bærende væg.
 

Hvad skal jeg sikrer mig, når jeg vil ændre en bærende væg?

Vi anbefaler du vælger en leverandør, som tager sig af hele processen. Det vil sige, at de foretager alle statistiske beregninger, søger om byggetilladelse, producerer (Stål) løsningen på eget smedeværksted, foretager nedrivning og monterer armeringstål/jerndrage og tager det fulde ansvar og er korrekt forsikret, så du har tryghed for, at alt er udført i overensstemmelser med regler og sikkerhed.
Hos VægSpecialisten har vi samlet alle kompetencerne, så du slipper for at skulle handle med flere parter. Du skal kun forholde dig til en leverandør, hvilket i øvrigt også giver dig den bedste pris i forhold til kvalitet og levering.
 

Må jeg selv vælte en bærende væg?

Tja, kan du det samme som VægSpecialisten, så kan du jo godt gennemføre projektet selv. Er du i tvivl om dele af processen og de statistike beregninger, så foreslår vi du booker os til et møde, så du kender prisen og risikoen på at gøre det selv.
Husk at gevinsten ved ændring af en bærende væg, skal gøre dig glad hver eneste dag. Så hold dig endelig ikke tilbage med at give os et kald på +45 6913 3004 eller skrive til os her på hjemmesiden.
Kontakt VægSpecialisten
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon +45 6913 3004, eller via formularen herunder:
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Adresse: *
Postnr. og by: *
Evt. besked:
 
VægSpecialisten ApS - Telefon: 69 13 30 04 - CVR.nr: 37434906